Националният конкурс за рисунка и компютърна рисунка Морето не е

...
</TD
>Националният конкурс за рисунка и компютърна рисунка Морето не е
Коментари Харесай

Близо 300 рисунки участват в конкурса Морето не е за една ваканция

Националният конкурс за рисунка и компютърна рисунка " Морето не е за една почивка " за възпитаници завърши. В Центъра за поддръжка на личностното развиване в Бургас дойдоха над 270 рисунки от цялата страна и 20 компютърни рисунки.

Организатори на състезанието тази година са Министерството на образованието и науката, Национален замък на децата – град София, РУО- Бургас, Община Бургас и ЦПЛР.

Конкурсът е част от програмата на Община Бургас и локалния Център за поддръжка на личностното развиване за отбелязване на Международния ден на Черно море – 31 октомври и се организира в разделите: рисунка и компютърна рисунка.

Номинираните произведения на учениците ще бъдат експонирани в изложбена зала " Георги Баев “ в Културен център " Морско казино ", където всеки може да ги прегледа.

Награждаването ще се състои още веднъж в зала " Георги Баев " на 28 октомври, петък от 16.30 часа. Те са обезпечени от Община Бургас, Национален замък на децата – град София и Центъра за поддръжка на личностното развиване в Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР