Наскоро поставени чисто нови мантинели се оказаха голям проблем за

...
</TD
>Наскоро поставени чисто нови мантинели се оказаха голям проблем за
Коментари Харесай

Чисто нови мантинели се оказаха голям проблем за пловдивчанин

Наскоро сложени чисто нови мантинели се оказаха огромен проблем за четец на Plovdiv24.bg . Човекът се свърза с нашата редакция, с цел да изясни каква тъкмо е обстановката:

" Здравейте, пиша ви по отношение на зародила обстановка с възпрепятстван достъп до парцела. Вчера (06.12.2023г.) или във вторник (05.12.2023) са били инсталирани мантинели по Карловско шосе в посока Пловдив, с което към този момент е невероятно да доближи до парцела си. Подал съм тъжба в ОПУ Пловдив, откъдето дадоха отговор, че за момента не могат да дадат мнение, защото най-вероятно това е план на АПИ.

Разговарях и с изпълнителя по слагане на мантинелите, само че те също не могат да създадат нищо, защото те работят по проекти от АПИ. В кадастъра пътят фигурира - " Поземлен парцел 56784.6.44, област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, регион " Северен ", м. ЮРТЛУКА, тип благосъстоятелност - общинска обществена, тип територия Земеделска, категория 5, НТП за селскостопански, горски, ведомствен път, повърхност 1269 кв. м, остарял номер 006044, заповед за утвърждение на КККР № РД-18-48/03.06.2009 г. на Изпълнителния шеф на АГКК " Този път също по този начин се употребява и от БДЖ за поддръжка на линията Пловдив - Карлово.

Прилагам Ви фотоси преди (от Гугъл Maps) и след слагане на мантинелите с вярата посредством Вашата медия да се задейства държавната машина и да ни бъде възобновен достъпът до парцела! Благодаря авансово! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР