Народният представител от БСП излезе с остра критика срещу общински

...
</TD
>Народният представител от БСП излезе с остра критика срещу общински
Коментари Харесай

Иван Петков: Кметът и мнозинството в Общинския съвет се влияят единствено от своите или нечии чужди икономически интереси

Народният представител от Българска социалистическа партия излезе с остра рецензия против общински съветници от Пловдив по отношение на желанията на Община Пловдив да закупи зала " Строител ", видя  Plovdiv24.bg.  Публикуваме целия му пост от фейсбук без редакторска интервенция:

Вчера на сесията на Общински съвет - Пловдив се взе решение да бъде закупена металната спортна зала " Строител “ за колосалната сума от 6 млн. лева Разбира се, това беше направено при втори опит от страна на кмета, тъй като решението към този момент е било квалифицирано, а гласовете в зала - нагласени.

Преди съвещанието Българската социалистическа партия излезе с позиция против това действие, откакто нашите специалисти показаха мнение, че това е следващата спекулация, която ще ощети бюджета и тази договорка ще бъде платена от всеки един поданик на град Пловдив.

Тази сума можеше да бъде в интерес на редица други значими за града обекти. За следващ път се взима решение в Общинския съвет в ущърб на жителите. Неясно остава по какъв метод се вършат оценки за такива покупко-продажби. За следващ път ставаме очевидци на неприятни сделки сред съветниците, които съставляват пловдивчани в общинския съвет.

Явно болшинството, изменящо се непрекъснато, според от икономическите измерения на решенията, които се взимат в зала, по никакъв метод не пази ползите на най-стария жив град в Европа. А това демонстрира на всеки един от нас, че кметът, неговата администрация и болшинството в Общинския съвет се въздействат само от своите или нечии непознати стопански ползи.

За страдание, това важи и за хората, които бяха определени за общински съветници от листата на " Българска социалистическа партия за България “. Преди известно време те се преименуваха и разграничиха от партията, а в този момент и с дейностите си потвърждават, че не съставляват визията на социалистите в нашия град. Те, видно от гласуванията си, както беше и на сесията на 26.10.2022 година за пробива на " Водната плата “, са подвластни на своя наставник. Тези хора не са представители на Българската социалистическа партия и е извънредно време да не плагиатстват абревиатурата на Българска социалистическа партия в общинския съвет!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР