Направо съчувствам на . Три екипа са работили, 9 проекта

...
</TD
>Направо съчувствам на . Три екипа са работили, 9 проекта
Коментари Харесай

Зико: Хората от НИНКН живеят в друго измерение

" Направо съчувствам на. Три екипа са работили, 9 плана показват, само че хората от НИНКН са в друго време. Те живеят в друго измерение. Те не работят с нашите времеви запаси. Направо му изричам състрадание на индивида, тъй като това е и паричен запас - той го е вложил преди време, пробва се нещо да направи хубаво и виждате какво се случва ". Това разяснява кметът на Пловдив във връзка проблема с археологическите находки до понеделник пазара, известни като " дупката ". Темата беше повдигната от притежателя на парцела пред някогашния министър на културата Вежди Рашидов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Оказва се, че кметът не е мислил върху разновидността общината да откупи парцела, по този начин както към този момент е изплатен Форум юг-изток, а следва да се купи и спортна зала " Строител ". Димитров съзря аналог с " дупката " във Варна.

" Аз съм един от дребното кметове, който е с лице към казуса. Едно от първите публични разисквания на този план беше тук (б.а. - залата на Общински съвет - Пловдив) " - сподели кметът. 

Допълни, че е въпрос на договаряния, само че изрази огромно страдание, че в наше време няма хора като Димитър Кудоглу. " След толкоз години той отново оказва помощ на града – умрял е преди повече от 100 години. Ето, предоставихме болничното заведение на бежанците от Украйна. За страдание няма такива възрожденци, няма такива меценати, със сърца. Само може да се възхищаваме и да вършим нещо, което е доста надалеч от това, което те са правили " - означи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР