Направихме абсолютно всичко възможно, уверяват треньорите на детския футболен клуб

...
</TD
>Направихме абсолютно всичко възможно, уверяват треньорите на детския футболен клуб
Коментари Харесай

Треньорите на стадион Дунав за трагедията: Направихме абсолютно всичко възможно

Направихме безусловно всичко допустимо, твърдят треньорите на детския футболен клуб на стадион " Дунав " - Русе. Динко Дерменджиев и Диян Димов дадоха коментар във връзка нещастието със починалото от гръмотевица дете, която се случи нощес.

" Голям потрес беше за абсолючно всички. Просто нямаше никакви индикации или предпоставки нещо сходно да се случи ", разяснява Дерменджиев пред Ruse24.bg. На базата са упражнявали четири възрастови групи и е било безусловно изключено да останат на терена, в случай че налице са били предпоставки за нещастието.

Треньорът показа още за нещастието: " Децата откакто бяха към този момент на земята, аз оказах първа помощ, както и един от сътрудниците, който тренираше на прилежащия терен и направихме всично допустимо, с цел да може да държим децата в някакво положително положение ". Родители от публиката също са се притекли на помощ, до момента в който дойдат парамедиците, след което децата са били отведени до двете болнични заведения.

Дерменджиев твърди, че по инструкции на управлението, при най-малки индикации за сходен естествен случай децата не се позволяват на терена и тренировките се отсрочват.

Колегата му Диян Димов също показа информация по случая. " На всички ни е тежко. Уверение имаме от концесионера, че има гръмоотводи, че има обезопасявания. Ние не сме способени, ние сме ползватели и може би органите би трябвало да ревизират това нещо ".

" Снощи до 12 ч. сме били с криминалисти, които споделят, че не могат да проумеят по какъв начин се е случило. Има високи здания, има гръмоотводи на всички места и че е блъснало тъкмо детенцето ", сподели още той.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР