Надявам се, че Рангел е казал пред разследващите какво се

...
</TD
>Надявам се, че Рангел е казал пред разследващите какво се
Коментари Харесай

Майката на Митко: Искаме доживотна присъда без право на замяна за всички замесени

" Надявам се, че Рангел е споделил пред проверяващите какво се е случило във въпросната вечер. Кои са участниците, кой по какъв метод е взел участие. Това самичък човек или двама индивида не могат да го създадат. Мисля, че има повече забъркани “ – това съобщи Атанаска Бакалова – майка на убития край Цалапица Митко, предава Plovdiv24.bg .

Бакалова е в Съдебната палата, където след минути ще се гледа настояването на прокуратурата за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “ за главния обвинен в убийството Рангел Бизюрев. 30-годишният мъж бе доведен нощес от Дания в България в осъществяване на европейска заповед за арест, а през днешния ден бе разпитван повече от 5 часа от следователи в Пловдив.

" Това, че толкоз часове е бил там, приказва единствено по себе си, че е приказвал и е разказал какво се е случило във въпросната вечер “ – добави Бакалова.

Жената се надява младият мъж да е споделил истината и най-сетне да се разбере за какво синът й е излязъл от вкъщи си и е отишъл в тъмната площадка. Семейството на убития ще се бори за най-тежката присъда – доживотна без право на подмяна, за всички, които са помагали и взели участие по някакъв метод.

Майката споделя, че е разпитвала хора, които познават Рангел и те са споделили, че той е нерешителен, не може самичък да извърши побой, не е упражнявал какъвто и да е спорт.

" Всички споделят, че той няма такова сърце. Не е имал пререкания със сина ми. Обичал е като застане в парка са закача 15-16-17-годишните, да ги плясне по врата, да ги ритне по крайници. Така се е закачал. Синът ми не обичаше подобен тип смешка. Той беше сериозен, спокоен, обичаше да седне, да беседва, да приказват на някаква тематика. Никога не се е карал с който и да било “ – напомня Бакалова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР