Над половин килограм марихуана и над 30 грама метамфетамин са

...
</TD
>Над половин килограм марихуана и над 30 грама метамфетамин са
Коментари Харесай

Акция на полицията! Ето какво откриха в апартамент в Зорница

Над половин кг марихуана и над 30 грама метамфетамин са открити и конфискувани след полицейските дейности на чиновници на отдел " Криминална полиция “ при ОДМВР Бургас. Те са открити през вчерашния ден след претършуване в апартамент в ж.к. " Зорница “, населяван от 43-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия.

При осъществен персонален обиск на мъжа са открити и конфискувани четири полиетиленови плика, съдържащи суха зелена тревна маса – марихуана. В  стая в жилището са открити още марихуана, както и метамфетамин с тегло над 30 грама. Намерени и конфискувани са две електронни везни, както и сумата от 14 900 лв..

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които разпити на очевидци, обиски, различаване, разпити пред арбитър и друго. Назначени са ДНК, физико-химична и дактилоскопна експертизи.

С прокурорско разпореждане 43-годишният бургазлия е притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 354 А, алинея 1 от Наказателен кодекс, като следва да бъде арестуван за период до 72 часа. Предстои и правене на искане до Бургаски областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР