Над 100 души от всички възрасти се впуснаха в приключението

...
</TD
>Над 100 души от всички възрасти се впуснаха в приключението
Коментари Харесай

Голямото градско бягане завладя Благоевград

Над 100 души от всички възрасти се впуснаха в приключението " Голямото градско тичане " в Благоевград, което се организира през днешния ден.

Точно в 10:00 ч. от стартовата точка на пл. " Георги Измирлиев " юноши и девойки се насочиха към трасето си с дължина  2,2 км.

В 10:30 ч. десетки мъже и дами, дружно с кмета на община Благоевград Методи Байкушев, стартираха бягането си по трасе с дължина 5,7 километра и денивелация 41 м.

Най-възрастният участник в бягането бе 69-годишен, а най-младият 6-годишен.

Веднага щом финишира и последният участник, бяха наградени и първите шестима състезатели от категориите " юноши и девойки " и " мъже и дами ". Освен медали, първите трима от всяка категория получиха и ваучери за спортни артикули.

Всеки финиширал сполучливо имаше опция да взе участие в лотария със своя стартов номер. Сред извоюваните награди бяха слушалки, смарт телефон и часовник от А1, както и билети за " Симулатор БГ ".

Преди старта кметът Методи Байкушев поздрави всички дребни и огромни участници и прикани за по-активен метод на живот и добър образец към подрастващите.

Инициативата на Община Благоевград мина в партньорство с Фондация " Код Участие “ и под надпис " Щастливи деца = благополучен град ", и апел за по-малко изоставени деца.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР