На всеки трезвомислещ българин е ясно, че с продажбата на

...
</TD
>На всеки трезвомислещ българин е ясно, че с продажбата на
Коментари Харесай

Председателят на БСП Пловдив се включи в протеста за спасяването на АЕЦ Белене

На всеки здравомислещ българин е ясно, че с продажбата на двата реактора се поставя кръст на този план, с което се обслужват непознати сили и се предава българският народен интерес, тези думи прозвучаха през вчерашния ден в Белене на митинг против продажбата на реакторите на АЕЦ " Белене “. В мероприятието, проведено от жители на дунавския град посредством предприемчив комитет, взеха присъединяване представители на партийното управление и на парламентарната група на социалистите.

Пловдивският депутат и ръководител на Градски съвет на Българска социалистическа партия в града под тепетата съобщи пред присъстващите, че Българска социалистическа партия е основател на референдума за строителство на комплекса АЕЦ “Белене ". Референдум, в който ясно българите взеха решение да има втора атомна централа. Той показа по какъв начин за няколко часа е била инициирана комисията, по какъв начин се е лъгало, както в комисия, по този начин и по-късно в пленарна зала, че България ще продава част от двата реактора, защото те не са пристигнали изцяло построени. Но това не дава отговор на истината, защото двата реактора са на склад в Белене.

Бяхме център на енергетиката на Балканите, а в този момент ще се превърнем в страна, която ще изкупува ток от страни, на които сме продавали електрическа енергия. С унищожаването на този значим за страната ни стратегически план от ръководещите, които пазят ползите на непознати страни, само че не и на България, ние унищожаваме бъдещето на района и напредъка на България, приключи Петков.

" Тук съм, с цел да стачкувам против лицемерието на тези управници, които до през вчерашния ден обявяваха развиването на българската нуклеарна енергетика за стратегически приоритет, а през днешния ден приказват с езика на и назовават плана АЕЦ “Белене " “гьол ", сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

Това решение ще докара до задълбочаване на икономическата рецесия в община Белене и района, безапелационен бе Калоян Прокопиев, началник на общинските съветници на Българска социалистическа партия и член на ИК за продължение строителството на АЕЦ " Белене ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР