На свое заседание снощи Градската конференция на БСП – Пловдив

...
</TD
>На свое заседание снощи Градската конференция на БСП – Пловдив
Коментари Харесай

БСП – Пловдив гласува доверие на Иван Петков за нов мандат в парламента

На свое съвещание нощес Градската конференция на Българска социалистическа партия – Пловдив подреди листата си за идните парламентарни избори. С безапелационен резултат от 70,8% от гласовете социалистите гласоподаваха доверие на народния представител за още един мандат в Народното събрание.

След Петков в листата се подреждат Катя Стоилова, Анастас Ангелов, Теодор Христов, Филип Бакалски, Стефан Георгиев, Пламен Назаров, Йовка Златева, Румен Мотреников, Наум Китанов, Николай Маринов.

Съгласно Устава на Българската социалистическа партия водачите на листи в обособените изборни региони се утвърждават от Националния съвет на левицата. Въпреки това Градската конференция на пловдивската организация одобри свое решение, с което предлага на националното управление точно да води в Пловдив.

Самият Петков благодари за гласуваното доверие и даде обещание да продължи да работи в полза на жителите и да пази концепциите на социалистите. Преди да се организира гласуването той регистрира своята работа в 49-ото Народно заседание. За интервала от една година Петков е взел участие в 17 законодателни начинания, вносител е на 16 въпроса по време на парламентарен надзор. Организирал е редица срещи и мероприятия както в Парламента, по този начин и в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР