На събитието присъстваха клиенти и партньори на компанията, както и

...
</TD
>На събитието присъстваха клиенти и партньори на компанията, както и
Коментари Харесай

Водеща компания в бизнеса отбеляза 60-годишния си юбилей в Пловдив

На събитието участваха клиенти и сътрудници на компанията, както и представители от Австрия

отпразнува 60 години от основаването си с публично събитие на 29 септември 2022г. в град Пловдив.

На събитието участваха клиенти и сътрудници на компанията, представители от управлението на " Принцхорн груп “, Австрия в лицето на господин Станислав Разпопов, комерсиалният консултант към Австрийското посолство – господин Филип Купфер, представители на австрийския бизнес в България и на Браншовата Камара на Целулозно-хартиената индустрия в България.

Г-н Станислав Разпопов е основен изпълнителен шеф на от 2005 година и от 2020г. ръководещ шеф на Дивизия " Опаковки “ на " Принцхорн Груп “. За интервала на неговото ръководство " Дунапак-Родина “ АД създаде велпапе, задоволително да обиколи Земята 20 пъти. Инвестициите за същия интервал надвишиха 80 млн. лева, а платените налози над 100 млн. лева Приходите от продажби се усилиха над 5 пъти, а финансовите резултати (печалба) подреждат " Дунапак-Родина “ АД измежду водещите предприятия в България и района.

Под един покрив в предприятието си сътрудничат три разнообразни генерации и всекидневно ползват своите  професионални познания в благозвучие с новите технологии и нововъведения, с цел да удовлетворят високите условия на сътрудниците на компанията.

В приветствието си към гостите новият изпълнителен шеф на " Дунапак-Родина “ АД,  господин Василиос Екзархос означи:

" Чувствам се по едно и също време късметлия и в това време за мен е огромно предизвикателство да поема ръководството на компанията след господин Разпопов. През последните 20 години той сбъдна една фантазия - сътвори екип и възроди още веднъж компанията, с цел да имаме през днешния ден един същински " Феникс “ – " Дунапак-Родина “ АД, празнуваща 60 години.

С възходящи вложения, ние непрестанно се стремим да обогатяваме портфолиото си с решения, които да използван на българския пазар и постоянно се стремим да сътворяваме повече стойност за нашите клиенти.

Последната ни инвестиция възлиза на над 15 млн. лева, която следва да започва през 2023 година – опаковъчна линия с широчина на плота  2.1м, с 6-цветна изцяло автоматизирана секция за щанцови опаковки с HD щемпел с висока разграничителна дарба. Компанията дава отговор на растящото търсене на опаковки с първокачествен пълноцветен флексопечат като по-изгодната опция на опаковките с офсетов щемпел. “

Вече шест десетилетия се движи самоуверено напред и е част от икономическия и обществен живот на България. Компанията предлага огромен подбор опаковъчни решения от велпапе, измежду които опаковки за превоз и предпазване на хранителни, фармацевтични, перилни, почистващи, стъклени и железни произведения, електроника и съоръжение, опаковки подготвени за рафта (SRP), екрани, касетки за плодове и зеленчуци, опаковки с перфорация, от две или повече елементи, ексцентрични опаковки по задание на клиента.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР