На организирана от проф. среща в Областна администрация с народни

...
</TD
>На организирана от проф. среща в Областна администрация с народни
Коментари Харесай

Областният управител на Бургас на среща с депутати, кметове и председатели на общинските съвети

На проведена от проф. среща в Областна администрация с народни представители от Бургаския изборен регион, кметове на общини и ръководители на общинските препоръки в област Бургас бяха разисквани провокации и цели за развиването на района. Присъстваха също зам.-областните шефове Мария Ценова и Пламен Янев.

Акцентът беше подложен върху неприятната или изцяло изчезнала пътната инфраструктура, честите повреди на ВиК системата, реконструкцията на ГКПП-Малко Търново, създаване на укрепителни уреди в държани парцели в околност " Ъгъла “ - кв. Сарафово, основаване на Фармацевтичния факултет към университет " Проф. доктор Асен Златаров " и други значими тематики за региона.

" Решаването на тези въпроси безспорно има значимо публично значение за област Бургас и по тази причина аз и сътрудниците ми от Областна администрация ще работим предпочитано за това. Благодаря на всички присъстващи, че се включиха в разискването с отговорност и угриженост и демонстрираха дейна социална позиция и подготвеност за взаимна работа “, сподели проф..

Присъстващите бургаски депутати дефинираха самодейността на регионалния шеф като добра и показаха убеденост, че когато става въпрос за цели на района партийните разлики ще останат на назад във времето.  Те се ангажираха да работят интензивно в посока бързото решение на проблемите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР