ТД на НАП във Варна обяви за продажба търговски обект

...
ТД на НАП във Варна обяви за продажба търговски обект
Коментари Харесай

НАП - Варна продава на търг търговски обект | Първоначалната цена е 100 100 лева без ДДС

ТД на Национална агенция за приходите във Варна разгласи за продажба търговски обект в града. Търгът с скрито наддаване ще се организира на 28 юли от 10:00 ч., оповестиха от приходната организация за Moreto.net.

Обект на продажбата е магазин на полуподземния етаж на жилищна постройка №1, ситуирана в ж.к. " Възраждане " в морската столица.

Недвижимият парцел се състои от комерсиално помещение, складово помещение и стая за личен състав, дружно с прилежащи елементи от правото на градеж върху поземления парцел, в който тя е издигната. Магазинът е с повърхност от 81.76 кв. м, находящ се в гр. Варна, ж.к. Възраждане, ул. „ Юрдан Тодоров “ № 5.

От Национална агенция за приходите - Варна обръщат внимание, че върху движимостта има предишни тежести, а първична цена е 100 100 лв. без Данък добавена стойност. Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на предлагания търговски обект всеки присъствен ден от 17 до 21 юли, от 9:00 ч. до 17:30 ч.

Депозитът за присъединяване в търга, в размер на 20 на 100 от оповестената начална продажна цена, следва да бъде подреден до 24.07.2023г. по банкова сметка с IBAN BG39IORT73773300365003, в Инвестбанк АД, клон Варна, BIC IORTBGSF.

Предложенията за присъединяване в търга се подават на адрес в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна, бул. „ Осми крайморски полк “ № 128, всеки работен ден от 17 до 24 юли в границите на оповестеното работно време.

Условията и разпоредбите за присъединяване в продажба посредством търг с скрито наддаване, както и лист на движимостите с тяхното изложение и продажна цена, са налични на осведомителното табло в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна, както и на интернет страницата на Национална агенция за приходите в раздел Портал за продажби на Национална организация за приходите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР