ТД на НАП София пуска в продажба чрез търг с

...
ТД на НАП София пуска в продажба чрез търг с
Коментари Харесай

НАП продава на търг 5 апартамента в София, цените започват от 105 510 лева

ТД на Национална агенция за приходите София пуска в продажба посредством търг с скрито наддаване недвижими парцели, отнети в интерес на страната, оповестиха от приходната организация.

За обществена обмен са оповестени: два жилището в ж.к. „ Люлин “, два – в ж.к. „ Хиподрума “ и един – в ж.к. „ Манастирски ливади “. Имотите в ж.к. „ Хиподрума “ ще се продават дружно в група, защото са преустроени и свързани между тях.

Началните тръжни цени на жилищата са от 105 510 лева до 314 000 лева

Инспекторите по приходите от отдел „ Държавни вземания “ в Търговско дружество на Национална агенция за приходите София търсят купувачи и за неурегулиран аграрен парцел в с. Пенкьовци, община Трън, както и за аграрен парцел в с. Абланица, община Хаджидимово.

Недвижимите парцели са отнети в интерес на страната, с влезнали в действие правосъдни решения, по искове на КПКОНПИ, защото за тях не е бил потвърден легален източник на приходи за придобиването им.

От Търговско дружество на Национална агенция за приходите София прецизират, че точно приходната организация е органът, който продава отнето и иззето в интерес на страната имущество, а осъществените доходи влизат в държавната хазна.

Подробности за търговете, периодите и регламента за присъединяване в тях са оповестени в Портала за продажби на Национална агенция за приходите в интернет страницата на организацията. Там се разгласява информация за продавани активи, ценови оферти, и внасяне на депозит, а рубриката „ Как да купя “ дава препоръки по какъв начин се взе участие в самите продажби.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР