На място от има-няма 20 кв. метра има 4 струпани

...
</TD
>На място от има-няма 20 кв. метра има 4 струпани
Коментари Харесай

Четири проблема и нито едно решение

На място от има-няма 20 кв. метра има 4 струпани казуса и нито едно решение от страна на администрацията на кмета и подопечните му. Става въпрос за кръстовището на бул. " Санкт Петербург ",. Изброяваме проблемите:

1. Дупката пред спирката, която пречи на рейсовете и на завиващите на дясно от бул. " Освобождение " превозни средства.

2. Счупените стъкла на спирката;

3. Липсващото табло на спирката, което оказва по кое време и  кои рейсове приближават;

4. Контейнерът за боклуци, за който не е планувано построяването на джоб (въпреки че секторът е новоремонтиран по оперативна стратегия " Региони в растеж) и който също стои на завоя и пречи на придвижването.

Въпросните проблеми не са от скоро, в противен случай те са от няколко месеца и са непокътнати и нерешени. Всъщност те са и отражение на ръководството на кмета и назначените от него " специалисти " в Община Пловдив и способността им да ръководят и вземат решение проблемите на града в услуга на жителите. Добре е да подчертаем " в услуга на жителите ", защото доста постоянно това се не помни от представителите на местната власт.

След идването на ръководителя на ГЕРБ в Пловдив преди два дни стана ясно, че противоположното преброяване за избрани управнически кръгове започва. Все отново има една година, в която може да се отметне и малко потребна работа за града. Оправданията за несвършена работа след три години мандат издишат и са повече от несъстоятелни, тъй като едно е да си във властта, друго е да можеш да управляваш.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР