На много опасна сцена се е натъкнал читател на Plovdiv24.bg.

...
</TD
>На много опасна сцена се е натъкнал читател на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Момче лежи на ръба на скала, пловдивчанин: Ами, ако падне и си счупи главата?

На доста рискова сцена се е натъкнал четец на Plovdiv24.bg. Той ни изпрати фотоси, на които се вижда по какъв начин юноша безусловно лежи на ръба на скалите на Дановия рид.

“Ами, в случай че падне и си счупи главата, кой ще е виновен?, пита пловдивчанинът.

Plovdiv24.bg , което е покрай Главната улица. За страдание то е жертва на лесния достъп на хората и най-много на младото потомство, поради драсканиците със спрейове и “рисуването " на грозни графити.

Съвременните пловдивчани са длъжници на тепетата на Пловдив и тяхното запазване. Оборката на боклуците веднъж годишно не е задоволителна грижа за поддържането им в порядъчен тип. От всичките тепета Дановият рид е в най-лошо положение.

Бунарджика и Трихълмието са в обичайно положение поради необятните алеи и Стария град. В момента на на мястото. На Младежкия рид несъмнено има какво да се предпочитание по какъв начин да стане по-привлекателен при посещаване.

Що се отнася до Данов рид обаче - липсват камери, има потребност от нови перила, на някои места, които да обезопасяват при вероятно рухване, а с помощта на драсканиците наподобява на котило на клошари. Липсва най-важното - цялостна политика и просветителна просвета, която да бъде възпитавана и у млади, и у остарели, тъй като това, което гостите на Пловдив виждат е грозно
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР