На финалната права е избирането на фирми за събарянето на

...
</TD
>На финалната права е избирането на фирми за събарянето на
Коментари Харесай

Идва ли краят на сагата с улица Даме Груев?

На финалната права е избирането на компании за събарянето на двете проблематични здания на " Даме Груев ", които пречат на разширението на улицата. Както Plovdiv24.bg към този момент писа,. 

Едната компания не е представила Единен Европейски документ за публични поръчки (ЕЕДОП). Чрез този документ възложителите получават сведения по отношение на персоналното положение и сходството на участниците/кандидатите със заложените критерии за асортимент. Още през вчерашния ден е пуснато известие до компанията в период до 3 работни дни да показват ЕЕДОП, заяви за медията ни кметът на регион " Южен ". 

Останалите участници разполагат със същото време, с цел да отстранят забележките по офертите си. " В петък ще ги гледат юристите и може да излезем с класиране, в случай че ли не то в понеделник " - посочи районният кмет.

Припомняме, че нощес. Огънят беше локализиран бързо и бе предотвратена заплахата да се популяризира. Една от версиите е, че е разпален от бездомници. Друга обаче гласи, че на някой в квартала му е писнало от безобразно дълго проточилото се побутване на двете от дълго време отчуждени здания, поради което към този момент две години не може да се приключи ремонта на улицата и е драснал клечката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР