На 7 декември съдия Йордан Дамаскинов се среща с двама

...
</TD
>На 7 декември съдия Йордан Дамаскинов се среща с двама
Коментари Харесай

Съдия от Окръжен съд – Русе се срещна с представители на Световната банка

На 7 декември арбитър Йордан Дамаскинов се среща с двама представители на Световната банка: Алберто Пеликано, експерт по развиване на частния бранш, и Мария Стоянова, откривател, заяви Окръжен съд - Русе . Двамата са част от екипа на Subnational Business Ready – план на Световната банка от 2005 година за събиране и оценяване на данни за бизнес средата и успеваемостта на локалните администрации с акцент върху положителните международни практики.

Предварителна подготовка за визитата е направена от арбитър Мария Велкова с попълнена за задачата анкета с отговори на съответни проблематики по тематиката.

По време на срещата двамата представители на Световната банка задаваха въпроси по отношение на комерсиалните каузи и производствата по неплатежоспособност. Тези въпроси бяха фокусирани върху бързината и успеваемостта на производствата и тяхното влияние върху локалната стопанска система.

В осъществяване на този план, експертите възнамеряват да посетят няколко окръжни съдилища за приемане на съответни данни и противоположна връзка за положението на комерсиалните процеси и правосъдната система в региона.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР