На 31.08.2023, в ОбУ Пенчо Славейков по проект Шанс за

...
</TD
>На 31.08.2023, в ОбУ Пенчо Славейков по проект Шанс за
Коментари Харесай

В пловдивско училище се проведе полезна конференция

На 31.08.2023, в ОбУ " Пенчо Славейков " по план " Шанс за всички " се организира Конференция на тематика: " Популяризиране на нуждата от повишение и поощряване на грамотността и степените на обучение измежду целевите групи и привличане на публичното внимание към изгодите от повишение на грамотността като причина за бъдеща претовареност ".

Участници в Конференцията бяха обучителите от учебното заведение и обучаемите лица, участници в плана, представители на кметство " Източен " и Бюрото по труда. След формалното разкриване на събитието, бяха маркирани тактиките и политиките за повишение на грамотността измежду уязвими групи. Отчетен бе приносът на план " Шанс за всички " за разпространение на нуждата от повишение на грамотността и ролята на учебното заведение за привличане на публичното мнение към изгодите от образованието като причина за бъдеща претовареност.

Обучаемите споделиха усложненията си в опитите си да намерят подобаващата за тях работа, а представителя на Бюрото по труда, обясни методите на действие на институцията във връзка с разгласи за работа, курсове за безработни и други Полезността от дейностите по плана беше регистрирана от сътрудниците.

Г-жа Делинова, шеф на учебното заведение, благодари на всички ангажирани страни, регистрира статистическите данни, които потвърждават успешността на плана и изрази вяра за бъдещи взаимни партньорства. Г-жа Стефка Симеонова, ст.експерт в отдел " Образование " на кметство Източен подчертава върху полезността на плана, изрази своите възторженостти за постигнатото и изрази мнение, че това е пътя към ограмотяване и осъществяване на хората от уязвимите групи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР