На 28.02.2023 г. първокласниците на СУ “Св. св. Кирил

...
</TD
> На 28.02.2023 г. първокласниците на СУ “Св. св. Кирил
Коментари Харесай

Първолаци от Пловдив отбелязват първите 100 дни училище

На 28.02.2023 година първокласниците на СУ “Св. св. Кирил и Методий " – гр. Пловдив ще отбележат своите първи 100 образователни дни. Уникалният празник “100 образователни дни " се отбелязва за 24-та поредна образователна година и ще стартира тъкмо в 09:00 ч. с одобрение от шефа на учебното заведение – госпожа Таня Николова. Тържеството ще продължи със стихотворения, песни и танци, оповестиха от учебното заведение.

По традиция учениците ще преминат през вратата, завършена като цифрите 100 и ще се насочат към класните си стаи, където ще ги чакат занимателни езикови извършения, математически задания и игри, както и “Пътешествие по 100-те национални туристически обекта " и ще създадат общ план “100 дни в учебно заведение "

Както всяка година първокласниците със фамилиите си създават дружно планове от 100 детайла на свободна тематика и с материали по желание. Тази година учениците и родителите на двата класа създадоха и два огромни плана, отдадени на град Пловдив, като задачата е тези планове да станат част от спомагателните материали в часовете по родинознание.

Празникът продължава до 17:30 часа. Изложба от направеното денем ще бъде подредена в коридорното пространство, а плановете ще бъдат изложени във фоайето на първия етаж.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР