На 23 октомври в Русе от 11 часа в зала

...
</TD
>На 23 октомври в Русе от 11 часа в зала
Коментари Харесай

Русе ще бъде домакин на форум за пътна безопасност и транспортна свързаност

На 23 октомври в Русе от 11 часа в зала " Европа “ в Доходното здание ще се организира конгрес " Свързаност 2025 в границите на безвредна подвижност “. Основната цел на форума е да показа политиките и ограниченията, ориентирани към превъзмогване на районните несъответствия посредством предпочитано създаване на безвредна транспортна инфраструктура.

Акцент в полемиката ще бъде тематиката за сигурност на придвижването  в Северна България. На форума ще участват представители на Агенция " Пътна инфраструктура “, Министерство на вътрешните работи, Община Русе, Русенския университет " Ангел Кънчев “ и " Институт за пътна сигурност “ (ИПБ). Представители на разнообразни политически партии също ще вземат присъединяване в разискването.

Форумът ще предложи неповторима платформа за продан на хрумвания и тактики сред специалисти, политици и представители на локалната власт за основаване на по-безопасна и обвързвана транспортна среда в района.

От страна на Община Русе ще бъдат показани плануваните ограничения за обезпечаване самостоятелен метод за дейно развиване на свързаността на град Русе и принадлежащата му транспортна инфраструктура през идната година.

Координатор на събитието е " Институт за пътна сигурност “. Той е учреден през декември 2017 година и е водещата българска неправителствена организация, ангажирана с понижаване на следствията от пътнотранспортния травматизъм. Организацията сплотява над 10 000 доброволци и специалисти в региона на пътната сигурност, които работят за възстановяване на транспортната инфраструктура и сигурността по пътищата в страната.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР