На 19 ноември /неделя/ от 11:30 ч. ще се състои

...
</TD
>На 19 ноември /неделя/ от 11:30 ч. ще се състои
Коментари Харесай

С изложба ще бъдат обявени победителите във фотоконкурса Обичаме Русе

На 19 ноември /неделя/ от 11:30 ч. ще се състои церемонията по награждаването в четвъртото издание на Националния фото конкурс " Обичаме Русе “. Събитието се провежда от Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “ и Община Русе и с поддръжката на " Холлеман България “ ООД и " Тива Плюс “ ООД.

Всички, присъединили се със свои професионални и любителски фотоси в конкуренцията, са поканени на площад " Свобода " (фонтана пред постройката на Общината), където ще бъде открита галерия с отличените от журито снимки.

Наградите за всеки раздел ще бъдат връчени от заместник-кмета на община Русе и ръководител на Управителния съвет на Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “ Златомира Стефанова. Ще стане ясна и фотографията любимец на публиката, спечелила гласуването в обществената мрежа, която също ще бъде отличена с премия, оповестяват от общината.

Организаторите прецизират, че в случай че времето е дъждовно, награждаването ще се организира във фоайето на Доходното здание в същия час.

Националният фотоконкурс " Обичаме Русе “ има за цел да покаже хубостта на най-големия крайдунавски град, както и всичко хубаво, което се случва в него.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР