Мястото е улица Ташко Малев, в нормален делничен ден. Преминаването

...
</TD
>Мястото е улица Ташко Малев, в нормален делничен ден. Преминаването
Коментари Харесай

Ето как благоевградчани пестят от Синя зона

Мястото е улица " Ташко Малев ", в естествен работен ден. Преминаването на колите е мощно затруднено, а повода - улицата се намира в центъра на града, само че не е включена в обсега на Синя зона, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg

По мотив сложното прекосяване, консуматор на обществената мрежа Фейсбук написа: 

" Паркиране и от двете страни, което всеки ден затруднява разминаването. Улицата е близо до центъра и се употребява за безвъзмезден паркинг отвън Синята зона. Община Благоевград и Илко Стоянов е време да обсъдят разширение на Синята зона, да се направи маркировка и да се слагат знаци на всички места и е време КАТ да следи за извършители даже и по дребните улици. 

Хубаво е, че се сменява уличното осветяване и се оправят някакви площадки и пейки, само че градът има съществени проблеми, които не търпят отсрочване! ".

В Благоевград от няколко години се приказва за сериозен проблем с паркирането в централна градска част. Паркоместата са малко, а колите се усилват с всеки минал ден. 

Подобен проблем с придвижването има и по улица " Шар планина ", където даже се е случвало рейс на градския превоз да не може да премине.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР