Мустафа Хаджъ да бъде обявен за общодържавно издирване, реши днес

...
</TD
>Мустафа Хаджъ да бъде обявен за общодържавно издирване, реши днес
Коментари Харесай

Обявиха за национално издирване Мустафа заради секс с този мъж в пловдивски парк

Мустафа Хаджъ да бъде разгласен за общодържавно търсене, реши през днешния ден Районен съд - Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Мъжът провали за втори следващ път разпоредителното съвещание по делото против него, защото е неоткриваем и не може да му бъде връчена призовка.

От направената информация за задгранични пътувания е открито, че Мустафа се е върнал в България на 7 юли 2023 година, а след тази дата няма данни да е напускал страната, посочи арбитър Десислава Порязова.

Хаджъ е упрекнат дружно с Петър Спасов за осъществяване на непристойни дейности. Според обвинителния акт двамата мъже обществено са осъществили сексуален акт, като са показали очевидно пренебрежение към обществото и общоприетите правила за държание, като по този метод са изразили пренебрежителното си отношение към публичния ред.

Действията им се отличавали с извънреден цинизъм, в доста груба и цинична форма, като те настойчиво не ги прекратявали и ги правили на обществено място пред голям брой хора, в това число и деца. Случката е от 3 март 2022 година в пловдивски парк.

Днес в правосъдната зала обаче се яви само Петър Спасов със своя длъжностен юрист. Отсъствието на другия обвинен Мустафа Хаджъ е основна спънка да бъде даден ход на делото и по тази причина то бе отсрочено за 27 октомври от 9,30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР