Моторист е загинал при тежка катастрофа, станала тази вечер на

...
</TD
>Моторист е загинал при тежка катастрофа, станала тази вечер на
Коментари Харесай

Моторист загина при тежка катастрофа в Русе, блъснал е неправилно пресичащ пешеходец 

Моторист е умрял при тежка злополука, станала довечера на бул. “Христо Ботев “ в Русе. Инцидентът се е случил към 22 часа в региона на отбивката за София при втурване в посока към центъра. 25-годишният моторист е блъснал погрешно пресичащ пешеходец.

По първична информация 71-годишният пешеходец е идвал от ул. “Змей Горянин “ и е желал да пресече бул. “Христо Ботев “, макар че там е неразрешено и рисково. Идващият от горната страна засилен моторист го е блъснал, като при удара лидерът е изхвръкнал от мотоциклета си " Сузуки “. При рухването е умрял на място.

Пешеходецът е откаран в болница от екип на Спешна помощ и е опериран по неотложност. Той е настанен в интензивно поделение и продължава да е с заплаха за живота, оповестяват от " РусеМедиа ". 

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като изясняването на събитията продължава.

Загиналият моторист е трябвало да чества рожден ден след по-малко от месец. Приятелите му описват, че от дълго време е желал да има тъкмо подобен мотор и си го е купил неотдавна.  Всички го разказват като страховит човек и скърбят за трагичната загуба.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР