Многоликият талант, хърватското лошо момче, бунтовникът с кауза и …чело,

...
</TD
>Многоликият талант, хърватското лошо момче, бунтовникът с кауза и …чело,
Коментари Харесай

Световноизвестен музикант идва в Пловдив за самостоятелен концерт

Многоликият гений, хърватското неприятно момче, бунтовникът с идея и …чело, същински образен актьор и международна суперзвезда – Hauser идва у нас за концерт, част от първото си независимо турне " Rebel with a Cello " на 15 юли в Пловдив. Античният спектакъл в Пловдив ще стане сцена на впечатляващ музикален театър на едната половина от дуета 2Cellos, а билетите за електризиращото чѐло зрелище влизат в продажба от 30 ноември в мрежата на на цена от 140 до 220лв.

Любители на разнородни музикални жанрове ще усетят заряда на надарения актьор, който показва турнето " Rebel with a Cello " и у нас в Пловдив на 15 юли 2024 като част от програмата на фестивала OPERA OPEN 2024. Освен еклектичния си репертоар, който включва части от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, динамичността на сцената ще задвижва и знаковата за образния актьор пиротехника, примесена с чувствената му и сантиментална игра по струните на инструмента. Концертът е с триактна конструкция, която включва осъществявания от разтърсващи ретро ритми до модерни световни денс части от новия соло албум на хърватеца, “The Player. "

Концертът на Hauser, проведен от Fest Team, e включен в единадесетото издание на фестивала OPERA OPEN, един от главните акценти в програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.  Мултижанровата лятна платформа на Опера Пловдив осъществя огромна стратегия със спектакли на Античния спектакъл с интензивно интернационално партньорство и притеглят задгранични и български актьори, работещи на огромните европейски и международни подиуми. OPERA OPEN показва и селекция концерти на виртуозни инструменталисти и джазмени, които притеглят задгранична аудитория и развиват културен туризъм.

Античният спектакъл в Пловдив, локация сама по себе си със значимо интернационално самопризнание, е съвършеният хазаин за Hauser, който се усеща вкъщи си на влиятелни подиуми като като операта в Сидни и Madison Square Garden. 

Повече информация можете да намерите на. Билетите за концерта на Hauser влизат в продажба на 30 ноември в мрежата на tickestation.bg и са на цени от 140 до 220 лева Събитието във фейсбук е тук.  

Новини за всички идни събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в обществените мрежи с най-актуална информация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР