Младият мъж, който е по хулигански подбуди на непозната жена

...
</TD
>Младият мъж, който е по хулигански подбуди на непозната жена
Коментари Харесай

Камера е заснела бруталния удар на Иван, жената едва се е задържала на краката си

Младият мъж, който е по хулигански подбуди на непозната жена в Пловдив, е работил по извънредно противен метод и доста брутално. Той не е бил предизвикан по никакъв метод и е нанесъл удара на инцидентна жена, заяви пред камерата на Plovdiv24.bg заместник-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

" Имаме запис от случая, който е доста жесток. Жената минава зад причинителя, без безусловно по никакъв метод да го предизвика, той се обръща и я удря с шут в региона на бедрото толкоз мощно, че персонално за мен остана неразбираемо по какъв начин тази жена не падна по очи " - описа Илиев.

По делото са събрани материали, че има и други случаи, в които 24-годишният Иван Ставрев е нападал дами на улицата, както и други каузи, свързани с хулигански дейности. Той е правил закононарушения срещу собствеността, за каквито е бил и осъждан. Отправял е закани за ликвидиране. По всички тези сигнали прокуратурата стартира да работи. 

" За следващ път ще насочва зов към жителите, изключително към дамите. Ако са потърпевши от това лице, чиято фотография бе оповестена с прессъобщение на Районна прокуратура - Пловдив, да не се двоумят по най-бързия метод да уведомят органите на реда - полиция, прокуратура, с цел да стартираме да работим по случаите " - прикани магистратът.

Получените сигнали, че Ставрев е тероризирал кв. " Капана ", ще бъдат приобщени към делото. Прокуратурата изиска на обвинения да се наложи непрекъсната мярка за неотклонение. 

" Все ми е тая дали ще съм в ареста, или на пробация. Аз съм си отговорен. Извинявам се на дамата " - сподели на бранителя си самият Иван Ставрев в правосъдната зала без да му е дадена думата. Съдията го предизвести, че би трябвало да говоди само, когато му разрешат.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР