Млад пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за

...
</TD
>Млад пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за
Коментари Харесай

Описаха обезпокоителни сцени от градския транспорт в Пловдив

Млад пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да опише за неприятни случки от градския транспорт в Пловдив.

Ученик съм от Математическата гимназия и всекидневно пътувам с градския превоз на града. За жал обаче всеки ден има разправии или с водачи, или с кондуктори… Масово водачите не отварят първа врата “за да не им висят на главата " или “да не им влезе студен въздух ". Какво се случи обаче преди няколко дни. В 13:20 часа над 100 възпитаници чакат на спирката на МГ, задават се две автобусни линии с № 26. Нито една от тях не спря, а едната дори най-демонстративно си обърна табелката с номера тъкмо преди спирката ни.

След това пристигна трети рейс със същия номер, който към този момент спря, само че проблемите не стопират до там. Поради двата рейса, които подминаха спирката, не мога да ви опиша какъв брой индивида бяха в този рейс. Спирка след спирка ставаха от ден на ден и повече, а още на първата спирка се изпълни дотам, че нямаш опция са мръднеш на на никое място, дори и с четвърт крачка.

Както загатнах на всяка идната спирка се тъпчеха от ден на ден и повече, до момента в който на една от спирките, междинната врата не затисна дребен възпитаник на МГ, който пищеше от болежка. Докога би трябвало да се съобразяваме с водачите на градския ни превоз?

Това е следващото недоволство против градския превоз в Пловдив.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР