Мистериозен екшън се е разиграл на улица Ландос тези

...
</TD
> Мистериозен екшън се е разиграл на улица Ландос тези
Коментари Харесай

Мистериозен екшън на 100 метра от VI районно

Мистериозен екшън се е разиграл на улица " Ландос " тези дни, вследствие на което спирка №127 пред някогашния РУМ " Изгрев " е тотал вреда. Една от четирите железни колони на навеса безусловно е пречупена малко над основата, алармират читатели на Plovdiv24.bg .

" Най-вероятно някой е минал с мръсна газ през кръстовището с " Цариградско шосе ", не е съумял да овладее кормилото и се е забил в спирката. Дано не е имало хора " - разяснява пловдивчанин. " Публикувайте фотосите, да видят всички в какви условия живеем " - добавя жена, която съобщи, че не е била свидетел на потрошаването на навеса. 

Институциите нямат изясненост какво се е случило. От пресцентъра на полицията оповестиха, че през миналото денонощие в VI районно управление (на МВР) няма получен сигнал за произшествие на това място. В ОП " Организация и надзор на превоза " също не знаят какво е станало, само че съгласно шефа Георги Стоилов наподобява на пътнотранспортно произшествие. 

По незнайни аргументи без защитно стъкло е намиращата се стотина метра по-нататък спирка №132. Вероятно тук също са вилнели вандали и то от дълго време, тъй като по земята няма останки от счупени стъкла и се допуска, че са били изметени от служителките на " Чистота ". 

И двата сигнала са предадени на концесионера и се чака в най-кратки периоди навесите да бъдат възобновени. Междувременно поданици на регион " Източен " обявиха, че се надяват при реализирането на плана за видеонаблюдение приоритетно да се инсталират камери по спирките в кварталите, които граничат със " Столипиново ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР