Майката на жесток убиец обжалва присъда от 17 г. затвор

...
</TD
>Майката на жесток убиец обжалва присъда от 17 г. затвор
Коментари Харесай

В Пловдив тръгва дело за жестоко убийство, клошари намерили части от тялото

Майката на нечовечен палач апелира присъда от 17 година затвор пред Апелативен съд Пловдив през днешния ден.

Старозагорският областен съд е признал Божидар Крумов за отговорен за убийството на Атанас Христов, осъществено в интервала от 02.12.2020 година до 03.12.2020 година в Стара Загора.

При претършуване на жилището, населявано от обвинения в кв. " Трите чучура “, са открити и конфискувани нож и човешки торс, обгърнат в найлон, с изчезнала глава, без ръце и крайници.

Делото е формирано по тъжба на майката на потърпевшия против присъда на Окръжен съд – Стара Загора, с която подсъдимият Божидар е наказан на 17 години отнемане от независимост за ликвидиране.

Той е приет за отговорен в това, че в интервала 02.12 - 03.12.2020г., в Стара Загора, съзнателно е умъртвил Атанас, а по-късно е разчленил тялото и изхвърлял обособени елементи в контейнерите за боклук край блока, в който живеел. При задържането му на 14.12.2020г. в жилището са открити още остатъци от натрупа, от които не съумял да се освободи.

Подсъдимият и потърпевшият били другари, дружно работили в Германия. На 02.12.2020 година седнали в жилището на подсъдимия да се почерпят. Подсъдимият обидил приятеля си по отношение на някогашната му жена. Атанас блъснал пестник на домакина, който му отвърнал с удар по главата с бутилка, цялостна с алкохол.

В резултат на удара потърпевшият Атанас паднал обратно на леглото, където останал да лежи, без да дава признаци на живот, а подсъдимият траял да пие ракия. Бутилката останала цяла и не се счупила. След като свършила ракията в това шише, подсъдимият си купил нова бутилка. По-късно изпил и нея. Излязъл на открито.

След като се прибрал, решил да се отърве от натрупа. Разчленил го с нож и лист от ножовка. На 13.12.2020г. трима клошари, до момента в който ровели в кофите за боклук, попаднали на чувал с човешки ръце. Изплашени, се обадили на тел. 112 и алармирали на полицията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР