Майката хапала детето, за да го свести, съобщиха от

...
</TD
> Майката хапала детето, за да го свести, съобщиха от
Коментари Харесай

Майката хапала детето, за да го съживи

Майката хапала детето, с цел да го свести, оповестиха от прокуратурата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това разказала тя пред лекарите. Детето паднало от леглото и изпаднало в безсъзнание, а по-късно тя почнала да го хапе, с цел да го съживи, описа наблюдаващият прокурор Атанас Илиев.

" Тепърва ще се открива от отливка на зъбната картина на майката дали това е истина. Може да е имало и различен човек, неин другар, който да е бил в жилището. Това са въпроси, които изясняваме. Те ще станат ясни, когато излязат съдебно-медицинските експертизи “, сподели прокурор Илиев.

Районният прокурор Чавдар Грошев уточни, че към този момент е формирано досъдебно произвеждане и майката е с повдигнато обвиняване и арестувана за 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за задържането и под стража за причиняване на тежка телесна щета на малолетно лице в изискванията на домашно принуждение. Законът планува за това закононарушение затвор от 3 до 15 години.

Въпросът, който прокуратурата интензивно обяснява, е какъв е механизмът на причиняване на телесната щета. " Основно ни касае телесната щета на главата, довела до сериозното положение на детето “, разясни прокурор Илиев.

Очаква се на следващия ден да излезе здравната експертиза. Също по този начин се чака на следващия ден да бъде импортирано в съда и настояването на прокуратурата за мярката за неотклонение на майката.

Тя закарала детето до болничното заведение благодарение на неин комшия. В прокуратурата майката-осиновител е отказала да даде пояснения.

Няма никакви данни майката да е имала психологични отклонения, очевидците настояват, че тя се е грижила добре за детето ", споделиха още от прокуратурата. " Травматичните увреждания по детето са нанесени по нечовечен метод. Точно това ни кара да разследваме и да търсим друга версия за трагичния случай ", прибавиха от там.

Гледайте повече във видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР