Машините се върнаха на бул. “Александър Стамболийски часове след импровизиран

...
</TD
>Машините се върнаха на бул. “Александър Стамболийски часове след импровизиран
Коментари Харесай

Машините се върнаха на бул. Александър Стамболийски

Машините се върнаха на бул. “Александър Стамболийски " часове след спонтанен митинг, събрал в регион “Южен " представители на виновните институции и националните малките екрани, предава Plovdiv24.bg .

От няколко дни хората, живеещи в квартала, се оплакват от мощна миризма на фекалии. Освен това достъпът до жилищната постройка на бул. “Александър Стамболийски ", в която живеят над 100 фамилии, е блокиран, поради изкопните дейности, които са част от построяването на южния обходен колектор на града. 

Според пострадалите са станали жертва на неуредени финансови връзки сред ВиК и строителната компания, която от две седмици е прекратила работа на обекта, а пред входа на блока се изливат фекални води от отводнителните шахти.

Изграждането на Южния обходен колектор на Пловдив е част от плана за реорганизация и доизграждане на ВиК-мрежата, който се извършва от " ВиК “ - Пловдив. Неговата учредена функционалност е да разтовари канализационната системата на централния регион, елементи от " Южен “ и " Западен “ като води отпадните и дъждовните води в пречиствателната станция на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР