Мъж се оплака от цените на фризьорските услуги в Пловдив,

...
</TD
>Мъж се оплака от цените на фризьорските услуги в Пловдив,
Коментари Харесай

Ядосан клиент: Някои работим половин ден за тези пари, а вие ги взимате за 30 минути

Мъж се оплака от цените на фризьорските услуги в Пловдив, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ". Той е заинтригуван, за какво цената се повишава ежемесечно, като услугата не се трансформира. 

Публикуваме възгледите му с редакторска интервенция:

" Искам да попитам кой и по какъв начин дефинира цените за коафьор в Пловдив? Аз съм от по-малък град. Ходих при коафьор, който подстригва единствено мъжко, само че непрекъснато усилва цените. Първо беше 14 лева след месец 15 лева и след това след към 6 месеца отново усили - 17 лева Сега не ми се мисли какъв брой е. 

Ходил съм по-малките градове, където цените са по 5 лева, а някъде има и за 3 лева мъжко подкастряне. Какви са тия луди цени? Постоянно се подвигат.

Ходил съм тук в града в различен салон, който искаше първо 20 лева след това 25 лева, а в този момент към този момент е 30 лв. подстрижка. Вие изплискахте легена.

Кой управлява този отрасъл? Как в дребните градчета имам и другари се подстригват за цени като по 3, 5, 8,10 лв., зависи от сложността на прическата. Има ли някъде по-нормални цени за подкастряне?

И да не омаловажавам труда на коафьор, само че не е обикновено някои хора да работят за 30 минути и да вземат от 17 до 30 лева То хубаво всеки самичък си взема решение, но хайде, не се наядохте. Някои хора работим над половин работен ден за тези пари, а вие ги взимате за половин час. Поне да бе оправдана цената по отношение на качеството на услугата. "

Потребителите на обществената мрежа не се съгласиха с мнението му и мъжът стана обект на смешки и насмешки.

" Професионален жалбар. Щорите пускат рано, след това доматите са ти гумени и в този момент подстригването скъпо. Прибирай се на село, като не ти харесва. Или си купи една машинка за 20-30 кинта и се подстригвай самичък. "

" Наем 500 лева, ток и вода 150 лева, счетоводител 250 лева, осигуровки 400 лева, пътни до работа и назад, в случай че е с кола? 1500 лева най-малко стартово. Това прави 50 лева дневно. В дребните обитаеми места цифрата е делено на 3. Няма по какъв начин да те подстрижат за 5 лева в Пловдив. "

" 2 лв. не искаш ли? Купи си едно ластиче, шноличка или фибичка и си връзвай косата, като порасне. Няма да даваш и толкоз. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР