Мъж от карловското село Войнягово е .От полицията в Бургас

...
</TD
>Мъж от карловското село Войнягово е .От полицията в Бургас
Коментари Харесай

Мъж от пловдивско село влезе в болница след пиянски бой, самоизписа се и няколко дни по-късно умира

Мъж от карловското село Войнягово е.

От полицията в Бургас оповестяват, че случаят, се е случил на 24 март. Тогава, в късните вечерни часове, трима мъже използват алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс и предложил на останали двама да се реалокират там и да продължат да пият. 

Няколко часа по-късно, откакто към този момент всички са били щедро почерпени, единият от тримата – 23-годишен престъпно проявен, след сдърпване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама.

Единият с пострадване в региона на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лекуване, само че след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение. Впоследствие благодарение на двама другари е откаран в родното му село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е умрял. По случая в районно управление (на МВР) Карлово е формирано досъдебно произвеждане.

Вторият потърпевш е получил по-леки пострадвания в региона на тялото и крайници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР