Магазин Jumbo отвори врати в Plovdiv Plaza Mall. Това превръща

...
</TD
>Магазин Jumbo отвори врати в Plovdiv Plaza Mall. Това превръща
Коментари Харесай

Отвориха огромен Jumbo в мол Plovdiv Plaza на повече от 8500 кв.м площ

Магазин Jumbo отвори порти в Plovdiv Plaza Mall. Това трансформира комерсиалният център най-големият в Южна България. Магазин Jumbo ще бъде със лично работно време от 9 до 21 часа и ще предлага ваши детски играчки, артикули за дома, артикули за здраве и хубост, използва за офиса или за градината, както и голямо многообразие и селекция за Коледа.

Гръцката верига за играчки и артикули за дома Jumbo още при започване на лятото заяви, че приходите ѝ от продажби от българските и румънските ѝ действия са нарастнали с по 17% на годишна база през първото полугодие, малко под междинния растеж от 20% в групата. Това дава сигурност на веригата, че още един по-достъпен обект ще бъде верен ход и пазарът има потребност от по-достъпен магазин. Припомняме, че другият магазин от веригата в Пловдивска област се намира отвън града.

От комерсиалния център Plovdiv Plaza споделят, че през последните месеци са получавали всекидневно десетки запитвания, позвънявания и мнения в обществените мрежи по кое време тъкмо открива обектът. От управата на мола дефинират по отношение на генерирания интерес като " събитието на годината “

През 2022 по данни на гръцката компания, приходите от продажби на Jumbo в магазините ѝ у нас са съставлявали съвсем 10% от оборота на цялата група и са съдействали за 11,4% от общата облага преди налози и такси. 

В България до през днешния ден имаше общо 9 магазина - четири магазина в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. От през днешния ден пловдивчани могат да се похвалят и с единствения все още Jumbo в търговски център в региона.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР