Любо Киров разплака себе си и пловдивчани на Античния театър

...
</TD
>Любо Киров разплака себе си и пловдивчани на Античния театър
Коментари Харесай

Любо Киров разплака себе си и пловдивчани на Античния театър!

Любо Киров разплака себе си и пловдивчани на Античния спектакъл по време на втория си концерт, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това бе втора поредна вечер, в която Любо завладя публиката с безконечните си шлагери.

Не единствено пловдивчани се любуваха на шоуто му. На концерта бяха пристигнали хора от София, Хасково, Стара Загора и даже Канада! През цялото време изпълнителят имаше контакт с публиката, като се майтапеше с тях, говореше си, а най-после остави микрофона, помоли за тишина и им сподели какъв брой доста ги обича със " личния си глас ", както той самичък се изрази. 

Кулминацията на концерта бе, когато Любо изпя " Я кажи ми, облаче ле бяло ". Хората станаха на крайници, извадиха телефоните си и започнаха да пеят с него. Това беше извънредно прочувствен миг за артиста, който не сдържа сълзите си и се разплака, а публиката - също. 

През цялото време пловдивчани танцуваха и се радваха на шлагерите на Любо Киров и даже го накараха да излезе на бис, с цел да извърши още няколко песни.

Повече за атмосферата можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР