Лятно кино под открито небе ще събере любители на филмовото

...
</TD
>Лятно кино под открито небе ще събере любители на филмовото
Коментари Харесай

Кино под звездите в Благоевград с вход свободен в две августовски вечери

Лятно кино под намерено небе ще събере фенове на филмовото изкуство в парк " Македония “ на 22 и 23 август, оповестиха от общината.

Първата вечер ще бъде излъчен филмът " Игра на доверие “, в който вземат участие актьорите Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова, Владимир Зомбори. 

В лятната нощ на 23 август публиката ще има среща с артистите от родната киносцена - Башар Рахал, Бойко Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Диляна Попова и други във кино лентата " Завръщане “. 

И двете вечери прожекциите стартират тъкмо в 21.00 часа. 

" Игра на доверие “ наблюдава персоналните истории на майка и щерка - Даниела и Елена. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се трансформират, обществото също. И двете обаче би трябвало да се изправят против насилието, скрито зад маската на положителните планове. Съдбите им са колкото разнообразни, толкоз и неразривно преплетени, а залогът е личната им независимост.Продукцията с детайли на трилър е за мощната, уверена и смела жена, която отхвърля да бъде в ролята на жертва - тъй като човек няма власт над предишното, само че може да избере какво да запомни от него. Филмът е основан по действителни истории от живота на Яна Маринова и нейната майка.

В " Завръщане “ трима от най-популярните български артисти са обвинени в любовен триъгълник, а в функциите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната спекулация е част от кино лентата на Ники Илиев " Завръщане “, чийто сюжет се върти към четирима другари, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват доста занимателни случки, преплетени истории, непредвидени обрати…

Лятното кино се провежда от Община Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР