Листата ни е от 24 човека, експерти, хора, доказали се

...
</TD
>Листата ни е от 24 човека, експерти, хора, доказали се
Коментари Харесай

Тодор Чонов: Излизаме пред пловдивчани с гордо вдигнати глави без да се притесняваме

Листата ни е от 24 индивида, специалисти, хора, потвърдили се в своята област, познати лица, само че не са взели участие в политически планове и неангажирани партийно. Това съобщи претендентът за кмет на партия " Свобода " по време на конференция, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Партията издига един единствен претендент за кмет за регион " Северен " - Нели Симеонова, която допреди 7 месеца е била шеф отдел ГРАО, само че напуща, с цел да се завърне като кмет.

" Смятам да съм наличният кмет за всички. Гражданите ще дефинират какво би трябвало да се случи в региона, като за задачата ще основа цивилен препоръки ", съобщи тя.

На въпрос за какво имат единствено един претендент за кмет на регион съобщи, че издигат подобен единствено за " Северен ", тъй като единствено за този регион имат квалифициран човек.

" Аз се гордея, че съм бил част от това ръководство, видяли сме грешките и знаем по какъв начин да не ги позволяваме още веднъж. Намерихме сили и кураж да излезем пред пловдивчани с гордо вдигнати глави без да се тормозим. ", добави той и посочи, че в листата има двама служители на община Пловдив - Таня Юриева - шеф отдел " Стопански действия " и шефът на Оперативна програма " Зооветеринарен комплекс " Георги Божев.

отхвърли да е канил кметът да бъде претендент и лидер на листата, само че съобщи, че постоянно е добре пристигнал:

" До през вчерашния ден не знаехме какво решение ще вземе - дали ще се кандидатира и от кого - Ще се веселя, в случай че той ни поддържа, ние сме един екип. "

Чонов уточни, че една от главните неточности е, че, когато е трябвало не са били прекъснати договорите на някои компании, които не са можели да изпълнят дадена поръчка качествено и в точния момент. Посочи контракт от 2016 година, подписан в предходния мандат:

Това важи и за превоза. Пред 2016 годишен е подписан 10-годишен контракт с консорциум превозвачи. Тогава залагат до 2026 година пловдивчани би трябвало да търпят тези щъркели. Мисля, че общинското сдружение може да създаде още идната година. 

Разчитаме на оптимален брой съветници, влизаме оптимално готови в борбата. 

Като му пристигна време, ще забележим дали ще подкрепим някого, отговори Чонов на въпрос дали ще за останалите 5 региона биха подкрепили някои от другите претенденти. От думите му излиза наяве, че са водили диалози с Тодор Тодоров, който обаче е претендент за кмет на " Западен " от " Съединени за Пловдив ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР