Лидерът на Възраждане бе днес в Пловдив, където говори пред

...
</TD
>Лидерът на Възраждане бе днес в Пловдив, където говори пред
Коментари Харесай

Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата

Лидерът на " Възраждане " бе през днешния ден в Пловдив, където приказва пред медиите за предизборната акция, съобщи Plovdiv24.bg .

" Приоритетите ни касаят освен Пловдив, само че и цяла България. В момента имаме осовна задача – да предпазим АЕЦ Белене. Виждате какво се случва – украино- американска група е тук и желае да създадем по този начин, че да ѝ подарим реакторите.

Знаете, че Народното събрание гласоподава те да бъдат продадени за 1,2 млд. лева, въпреки че костват 8 млд. Сега тези са тук за да ги вземат без пари. Ние ще заградим всичко, макар че се канят да ги откраднат през река Дунав.

Имаме още една информация- дочухме, че се канят да изпратят 200 боеца в Украйна, с цел да пазят българската общественост в Одеса.

Каква е задачата ни за изборите – желаеме да накараме хората да гласоподават, с цел да се чуе гласа на българина. На нас главните съперници са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Само ние можем да ги спрем. Политическа партия – Демократична България в случай че искарат 10% ще е триумф.

След изборите ние може да преговаряме с всички политически партии без Движение за права и свободи, само че единствено в случай че тези партии се съобраят с 5 наши условия – опазване на българския лев, референдум за НАТО, без войски в Украйна, събаряне на глобите против Русия, предоговаряне на изискванията за Европейски Съюз.

За Пловдив нашата цел са 3 мандата. Смятам, че хората, на които сме се доверили за листата тук, ще го реализиран “, съобщи Костадинов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР