Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас ще преглеждат

...
</TD
>Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас ще преглеждат
Коментари Харесай

Лекари от Клиниката по ортопедия в УМБАЛ Бургас ще преглеждат безплатно през октомври

Лекари от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас ще преглеждат гратис през месец октомври. Кампанията се провежда взаимно с медицинския център на болничното заведение " Св. Николай Чудотворец " и е отдадена на 20-годишнината на центъра. Тя ще се организира в ортопедичния кабинет, а фокус са възрастните хора с продължителни болки и усложнения в ставите. Направление от персонален доктор не се изисква.

За прегледите могат да се запишат пациенти над 60 година, които имат недоволства. Сред тях са болки в ставите – в таза, коленете, раменете, стъпалата, мъчно оживление, ограничаване в придвижванията. Пациенти с към този момент заменени стави, които не престават да изпитват дискомфорт, болежка или други недоволства, също могат да се запишат за консултация.

" Годишно в лечебните заведения в Бургас се слагат над 600 изкуствени стави. Част от тези хора във времето също имат проблеми заради разнообразни аргументи – смяна в позицията, изхабяване на съставените елементи, разбъркване на  импланти, а  в някои  случаи и инфекции. Налагат се проверки, с  които да се  усъвършенства положението и качеството на живот на пациентите. В Клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас всеки  месец наред с първичните смени на големи  стави извършваме  и проверки на усложнени случаи или на пациенти, при които се е стигнало до изхабяване на от дълго време сложени изкуствени стави. Това е обикновено развиване във времена на придвижване на медицината, увеличена дълготрайност на живота, когато от ден на ден пациенти са оперирани с тези способи ", изясни доктор Стоян Христов, д.м., началник на Клиниката по ортопедия.

Прегледите ще се реализират след записване на час на тел. 0879 522490.  Телефонът е деен всеки работен ден от 12 до 13 ч. Пациентите би трябвало да носят миналата здравна документи – епикризи и остарели проучвания, при положение, че разполагат с такива.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР