Лъжа на жълти медии е, че искам да цепя Продължаваме

...
</TD
>Лъжа на жълти медии е, че искам да цепя Продължаваме
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Лъжа е, че ще цепя Продължаваме промяната

Лъжа на жълти медии е, че желая да разцепвам " Продължаваме промяната ". Това съобщи единствено за Varna24.bg Даниел Лорер от партията на и.

" През годините избрани публицисти са привикнали, че в политическите обединения би трябвало да има кавги и за това си измислят този ", добави той.

Отново единствено за медията ни политикът показа, че минус на партията, която съставлява, е че не може на елементарен език да изясни на хората за плюсовете, които Политическа партия са постигнали за България. ГЕРБ несъмнено имат повече опит в това, въпреки че ние за един къс интервал на ръководство, направихме доста, безапелационен е той.

Лорер бе през днешния ден във Варна за конференция, придружаван от свои сътрудници от Политическа партия, на която приказва по настоящи въпроси, касаещи нашата татковина.

Подадохме сигнал до ДАНС за неплатени от ТЕЦ-Варна отговорности в размер на 37 млн. лева към държавния газов снабдител " Булгаргаз ", сподели още той. Ще последва и подобен за неплатените пари от " Топлофикация " -София, добави политикът.

Партията ни ще взе участие на възможна лидерска среща, на която да чуе концепциите на Българска социалистическа партия за политиките, които левицата ще гони, в случай че образува кабинет, съобщи още той, само че добави, че се учудва на концепцията на президента да даде третия изследователски мандат навръх групировката, водена от.  

Относно въпросът с Пловдивския панаир, в който е забъркан морския град, от Политическа партия са безапелационни, че Варна не би трябвало да апортира подарените от страната акции на Гергов, а да ги върне на Министерството на стопанската система. С тези акции морската столица трябваше да придобие така наречен " Дупка ", на която да построи парк, обвързван с историческото минало на града.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР