Кръстьо Ливров, педагогически съветник и бивш общински съветник от БСП

...
</TD
>Кръстьо Ливров, педагогически съветник и бивш общински съветник от БСП
Коментари Харесай

Пловдивският съд се произнесе за бивш общински съветник от БСП

Кръстьо Ливров, педагогичен консултант и някогашен общински консултант от Българска социалистическа партия в община " Марица " през днешния ден се изправи пред Пловдивския областен съд, където получи условна присъда от 1 година и 8 месеца, с изпитателен период от 4 години, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На 21.09.2021, след нехайство при шофиране е провокирал гибелта на 77-годишната Соня Порязова, откакто блъска дамата на кръстовището на улиците " Победа " и " Сава Муткуров " в Пловдив. Според решението на Съда с изключение на условната присъда той бе лишен и от правото да кара за 2 години. 

Покойната жена е била на път да купи вестници, когато е тръгнала да пресича, Ливров е завивал наляво по кръстовището към ул. " Победа ", само че не е забелязал Порязова в точния момент и я блъска. Порязова е съумяла да се вдигне и да се предвижи до най-близката скамейка. Обвиняемият ѝ се притекъл на помощ и я закарал в болница, преди да дойде колата за спешна помощ. В болничното заведение дамата е изпаднала в кома, а на 5 ноември същата година е умряла.

" Няма ден, в който да не мисля за това и да се връщам обратно. Много скърбя, желая да ми дадете условна присъда, с цел да се развъртвам в специалността си ", показа пред съда Ливров.

Адвокатът на околните на починалата жена, Димитър Георгиев, показа пред Съда че " Човек на пешеходната пътека се усеща както заек по време на лов в България, подобен е манталитетът на нашите водачи ", откакто настоя за по-дълъг изпитателен период за Ливров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР