Красимир Батаклиев, роден през юли 1979 година, се изправи днес

...
</TD
>Красимир Батаклиев, роден през юли 1979 година, се изправи днес
Коментари Харесай

Обвиненият за подкуп на полицаи Батаклиев към Plovdiv24.bg: Не се занимавайте с глупости

Красимир Батаклиев, роден през юли 1979 година, се изправи през днешния ден пред съда по обвиняване за предоставяне на рушвет на служители на реда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Разпоредителното съвещание завърши, като Батаклиев не призна виновността си. Делото потегля да се гледа по общия ред с чуване на очевидци и движимости лица.

Припомняме, че поради няколко нарушавания и неизрядни документи е решил да се измъкне от глоба, като се е на служител на реда. При осъществената тогава инспекция чиновниците на Министерство на вътрешните работи открили, че лидерът не носел удостоверение за ръководство и надзорен ваучър, уверение за осъществен механически обзор и не бил разполагаем документ, установяващ сключването на наложителната застраховка " Гражданска отговорност “. Служителят на Министерство на вътрешните работи не взел парите и незабавно уведомил дежурния проверяващ служител на реда.

На излизане от залата през днешния ден на въпрос на репортера на Plovdiv24.bg да разяснява делото против него, Батаклиев отговори: " Не се занимавайте с нелепости. "

Следващото съвещание е на 8 декември от 14 часа, Батаклиев е с мярка за неотклонение - гаранция от 1500 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР