Костадин Дамянов е водач на листата на КОД в Пловдив-област

...
</TD
>Костадин Дамянов е водач на листата на КОД в Пловдив-област
Коментари Харесай

Костадин Дамянов, КОД: Само с лустрация можем да направим България силна и независима

Костадин Дамянов е лидер на листата на КОД в Пловдив-област и под №6 в листата в град Пловдив. Той е правоприемник на така наречен през комунизма " някогашни хора " и участници в Горянското придвижване. Активен труженик за въвеждане на лустрационно законодателство в България. От 22 години ръководи личен частен бизнес в областта на " Хорека " - дистрибуция на кафе. Завършил е " Промишлена електроника, радио и телевизия ". Семеен, с 3 деца. 

" България беше Надежда за независимост и разцвет след 10.11.89 година.. а какво получихме? Свободата да емигрираме, а не да сътворяваме!!! Българска комунистическа партия и комунистическият режим бяха оповестени за незаконни с чисто декларативен закон, не последва закон за лустрация!!!

Впоследствие Българска социалистическа партия (тяхната наследница) сътвори псевдопазарна стопанска система и социална конфигурация, че страната е длъжна да дава!!!

Заради изчезналия закон за лустрация във властта и на всички места в държавния уред останаха (ДС и БКП) фрагменти, които разрушиха импулса на българина за личен фамилен бизнес и предприемачество. Създадоха олигархичен модел на стопанска система по модел на Кремъл.

Стигнахме до такава степен, че част от българите считат за обикновено политическото двуличие - " няма ляво, няма дясно ", а псевдодесни партии са в откровена прегръдка с Българска социалистическа партия - наследница на Българска комунистическа партия!!!

Дотам, че български президент намерено споделя: " Крим е съветски, чий да е "... Какво очаквате с червен генералитет? Дотам, че на най-българският празник 6 септември съветски посланик остана да стърчи, пренебрежително гледайки " губернията ". Дотам, че при Коронавирус епидемията единствено няколко десетки болнични заведения поеха вълната от хоспитализации.

Хаос и хранилка е НЗОК за стотици други болнични заведения. Дотам, че левите фрагменти със социалистическото си мислене изкривиха и обезсмислиха българското обучение и просвета. Дотам, че вкараха България в тежка енергийна взаимозависимост ( “Газпром " и зелената договорка са комунизъм)! 

Леви фрагменти със социалистическо (комунистическо) мислене няма по какъв начин да се борят за десни полезности!

Всичко това нямаше да се случи, в случай че в България има лустрационен закон!!!

Последван и от антикорупционен, вид " Магнитски "!!!

Аз надълбоко имам вяра и се боря за закон за лустрация, посредством който можем да заемем вярното място в Европа и Европейски Съюз и да създадем България мощна и самостоятелна!

Бог да пази България! "

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР