Косачка робот за първи път се използва от Градини и

...
</TD
>Косачка робот за първи път се използва от Градини и
Коментари Харесай

Косачка робот за първи път в Пловдив

Косачка робот за първи път се употребява от " Градини и паркове “ за унищожаване на избуялата трева върху огромните зелени площи на Пловдив. От през вчерашния ден новаторската машина работи в регион " Западен “, след което ще бъде трансферирана на подобаващи терени в " Централен “ и други региони.

Роботът се ръководи единствено от един човек с отдалечено, а успеваемостта му за ден е колкото тридневния труд на цяла бригада.  Пести се време и запас. Това дава опция служащите с тримери и друга косачна техника по-бързо и постоянно да  обработват по-малките вътрешноквартални пространства.

" Над 200 души косят из всички квартали. Започнахме още през март и не сме спирали. Заради метеорологичните условия през пролетния сезон тревата пораства доста бързо. Затова повече от месец работихме изключително и в почивни дни. Косихме даже на публични празници по случай Великден и Гергьовден “, сподели шефът на предприятието.

В косенето на тревата в коритото на Марица  от тази седмица е включен новият трактор с мулчер, закупен от общината по плана за възобновяване на техниката на предприятието. От идната седмица още една такава огромна машина ще обработва поляните в " Тракия “, добави шефът на " Градини и паркове “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР