Колко най-много вида плочки може да има даден тротоар в

...
</TD
>Колко най-много вида плочки може да има даден тротоар в
Коментари Харесай

Тротоарите в пловдивски район като чипровски килими, с 9 вида плочки

Колко най-вече типа плочки може да има даден тротоар в Пловдив? Отговорът е 9. Това в действителност си е самобитен връх изключително в случай че се има поради, че става въпрос за разстояние от петнайсетина метра. Въпросният тротоар се намира в регион “Южен ", на метри от “Събота пазара ", видя Plovdiv24.bg .

Втрещяващият му тип е резултат от ремонтните действия в региона през годините, които са на правилото “копнахме две плочки и слагаме нови, без да оправяме старите ". А старите са толкоз остарели, че се рони циментът от тях.

Най-куриозното е, че тротоарът се намира пред общинска институция, която се грижи за ремонтите в постройките, благосъстоятелност на общината, а точно Оперативна програма “Жилфонд ".

И по този начин тротоарът е натрупал през годините типове плочки коя от коя по-различни и с разнообразна форма, че към този момент наподобява на чипровски килим.

Освен неналичието на ремонт по тротоарите такава е и ориста на улиците в регион “Южен " - дупки, пропадания, неравности на някои места изобщо липсва асфалт, подредени са бетонови блокчета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР