Когато нещо те е дразнило като опозиция, не можеш да

...
</TD
>Когато нещо те е дразнило като опозиция, не можеш да
Коментари Харесай

Кметът на София Терзиев: Печеленето на избори е едно, управлението е друго, трудното предстои 

Когато нещо те е дразнило като съпротива, не можеш да си позволиш същите неща да не престават, когато ти към този момент си в ръководството. Това сподели кметът на София по време на Национална среща на водачите на " Продължаваме промяната “ в Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Той съобщи, че резултатът, който от смяната са постигнали на последните локални избори е с помощта на общите старания на всички, на отборната игра. " Примерът е извънредно значим, тъй като сме в обстановка, когато имаме историческия късмет да покажем, че в действителност може да се ръководи по по-различен метод и на държавно, и на локално равнище “, сподели още той и добави, че е време от смяната да покажат, че няма потребност всички пороци да бъдат част от всекидневието ни.

" Това изисква да бъдем кардинални. Постоянно приказвам с екипа ми и споделям, че когато нещо те е дразнило като съпротива, не можеш да си позволиш същите неща да не престават, когато ти към този момент си в ръководството. Не може да имаш приемливост към корупцията, не можеш да имаш приемливост към неналичието на информацията. Не може преди да те е дразнило, че няма добра връзка с жителите, само че в този момент ти да правиш нещата по същия метод, тъй като има доста задания или друго опрощение. Всеки ден ние би трябвало да подвигаме равнището, да пожелаваме най-вече от себе си “, акцентира Терзиев.

По думите му доста хора не схващат какво значи водачество. " Те мислят, че водачеството е да изискваш повече от другите, а не от себе си. Истинското водачество в действителност е да изискваш повече от себе си, а в другите да повярваш и да имаш ангажимент към тях. Най-голямата рецензия би трябвало да бъде към теб. Трябва да бъдеш образеца, който да болести другите. Няма значение дали си министър председател, кмет, общински консултант, или млад деятел. Всеки ден можеш да избереш да бъде водач и да накараш хората да имат вяра в едно по-добро бъдеще “, добави той.

От думите на Терзиев стана ясно, че сега България има късмет за по-добро бъдеще, само че за задачата всички би трябвало да работят дружно.

" Трудното следва. Печеленото на избори е едно, ръководството е друго. Имаме шанса, имаме привилегията. Имаме и доста проблеми, на които би трябвало да погледнем като на подарък - че навръх нас се е паднала опцията да ги решим. Трябва да мислим ситуацията за това, което следва. Пътеката е сложена, огънят е разпален, би трябвало да продължаваме напред “, безапелационен бе кметът на столицата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР