Кога, ако не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето

...
</TD
>Кога, ако не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето
Коментари Харесай

Подарете подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно положение

Кога, в случай че не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето си и зарадвате някого с жест на внимание и мечтан подарък. Това е и задачата на трансформиралата се в добра традиция предпразнична акция на Община Бургас – " Подари от сърце “.

И тази година всеки от вас може да зарадва за Коледа дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно състояние, като самичък избере на кого да купи най-желания и желан от него подарък и му остави малко обръщение или благопожелание. Пълният лист с мечтаните дарове към този момент е наличен.

В акцията са включени общо 28 обществени и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни хора. За тези от тях, на които към този момент са обезпечени дарове от благодетели, против името им ще има маркирано сърчице, като описът ще се актуализира в действително време.

За да се избегне повтаряне на дарове, искащите да се включат могат авансово да отбележат на кого желаят да купят подарък, като се свържат с шефовете на обществените и дневни центрове на посочените в листата контакти.

Опакованите и поименно надписани дарове могат да се оставят в съответния обществен център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта /срещу арката на св. Николай Чудотворец/.

Крайният период за присъединяване в тазгодишната акция " Подари от сърце “ е до 17.00 часа на 15 декември /петък/.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР