Кметът се срещна с екипа на Драматичен театър “Сава Огнянов

...
</TD
>Кметът се срещна с екипа на Драматичен театър “Сава Огнянов
Коментари Харесай

Кметът на Русе отличи актьора Калоян Желев и екипа на ДТ Сава Огнянов за спечеления Икар

Кметът се срещна с екипа на Драматичен спектакъл “Сава Огнянов " и артиста Калоян Желев, който в края на предишния месец завоюва премия " Икар “ в категория " Дебют “ на тазгодишните Театрални награди ИКАР 2024. Той бе отличен за ролята си в спектакъла “Странна преживелица с куче през нощта ", режисиран от шефа на русенския спектакъл Боян Иванов.

" Благодаря на всички за предоставената опция да се срещнем. Приветствам Калоян за високото отличие, с впечатляващия си дебют той провокира интереса на хората към себе си и към постановката. Всяко ваше зрелище ни обогатява и нямаме самообладание да забележим идващите ви представления на русенска сцена ", обърна се към актьорите.

Кметът удостои шефа на Драматичен спектакъл “Сава Огнянов " Боян Иванов и целия му екип с почетен плакет на Община Русе в символ на благодарност за работата, ентусиазма и силата, които влагат в своите представления.

Актьорите на Драматичния спектакъл показаха благодарността си за поддръжката на община Русе и описаха за своите проекти и бъдещи представления, които приготвят. На срещата те споделиха, че им престоят участия на три фестивала с три разнообразни постановки през месеците май и юни.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР