Кметът представи пред посланика на Швейцария у нас Н. Пр.

...
</TD
>Кметът представи пред посланика на Швейцария у нас Н. Пр.
Коментари Харесай

Димитър Николов представи перспективите за развитие на Бургас пред посланика на Швейцария

Кметът показа пред посланика на Швейцария у нас Н. Пр. Раймунд Фурер вероятностите за развиването на Бургас. На срещата участва и зам.-кметът по финанси, бюджет и стопанска система Красимир Стойчев.

Николов посочи значимостта на плана за построяването на детска болница, който ще реши редица въпроси както в областта на опазването на здравето, по този начин и в демографски проект. В това отношение Община Бургас извършва своя огромна стратегия. Наскоро бе даден старт на телемедицината, посредством която се улеснява достъпът до разнообразни услуги. Работи се интензивно и за обезпечаването на цифрова съгласуваност сред разнообразни звена в системата. Част от тактиката на Община Бургас е привличането на медицински експерти, които да практикуват в областта на детското опазване на здравето, сподели Николов.

По отношение на туризма сподели, че с многочислените си концерти и културни събития Бургас към този момент е апетитен като новата фестивална столица на България. Всяка година в града гостуват известни интернационалните реализатори. През 2023-та се чака още по-силно фестивално лято. Амбицията на Община Бургас е да усъвършенства качеството на туристическите услуги, добави още.

Посланикът на Швейцария Н. Пр. Раймунд Фурер благодари на Николов за топлото посрещане и показа прелестните си усещания от Бургас.

 

 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР